Dit zijn de 7 populairste steden op Kos

Dit zijn de 7 populairste steden op Kos

Wil je graag naar Kos gaan, maar weet je niet welke stad je moet kiezen? Wij zijn hier om het je gemakkelijk te maken! In dit blogartikel geven wij een overzicht van de 7 populairste steden op Kos. Elke stad heeft zo zijn eigen charmes en voordelen. Bekijk dus nu welke stad het beste bij jou past!

Kardamena

Kardamena is een van de populairste steden op Kos. Kardamena is een toeristische badplaats en ligt in het zuiden van Kos. Het eiland heeft iets meer dan 1.000 inwoners en is erg toeristisch. Je hebt hier geweldige stranden. We raden je zeker aan even langs de kleine haven te lopen. Vanaf hier gaat overigens ook een boot naar Nisyros. Tevens is dit de ideale basis om een dagtrip te doen naar Agia Irini.

Kefalos

Kefalos is een klein dorp met ongeveer 600 inwoners. Het dorp ligt in het westen van Kos en is erg rustig. Kefalos is de perfecte plek als je op zoek bent naar een ontspannen vakantie. In het dorp zelf is niet heel veel te doen, maar je kan hier wel lekker eten en genieten van de rust. Kefalos is ook een perfecte uitvalsbasis voor excursies in de omgeving. Zo kan je bijvoorbeeld een dagtrip maken naar de badplaats Mastihari.

Lambi

Lambi is een klein dorp met ongeveer 1000 inwoners. Lambi ligt in het noordwesten van Kos en is relatief rustig. Het dorp heeft wel een aantal leuke restaurants en cafes. Ook kan je hier strandlakens huren voor de stranden in de buurt. Lambi is ook een perfecte uitvalsbasis voor excursies in de omgeving. Zo kan je bijvoorbeeld een dagtrip maken naar de badplaats Tigkaki.

Mastihari

Mastihari is een klein dorp met ongeveer 600 inwoners. Mastihari ligt in het noordwesten van Kos en is relatief rustig. Het dorp heeft wel een aantal leuke restaurants en cafes. Ook kan je hier strandlakens huren voor de stranden in de buurt. Mastihari is ook een perfecte uitvalsbasis voor excursies in de omgeving. Zo kan je bijvoorbeeld een dagtrip maken naar de stad Kardamena.

Psalidi

Psalidi is een klein dorp met ongeveer 600 inwoners. Psalidi ligt in het oosten van Kos en is relatief rustig. Het dorp heeft wel een aantal leuke restaurants en cafes. Ook kan je hier strandlakens huren voor de strandes in de buurt. Psalidi is ook een goed centraal gelegen voor een excursies in de omgeving. Zo kan je bijvoorbeeld een dagtrip maken naar de stad Kardamena of Kefalos.

Tigaki

Tigaki is een klein dorp met ongeveer 600 inwoners. Tigaki ligt in het westen van Kos en is relatief rustig. Het dorp heeft wel een aantal leuke restaurants en cafes. Ook kan je hier strandlakens huren voor de strandes in de buurt. Tigaki is ook een perfecte uitvalsbasis voor excursies in de omgeving. Zo kan je bijvoorbeeld een dagtrip maken naar het eiland Nisyros of de stad Mastihari.

Zoegasia

Zoegasia is een klein dorp met ongeveer 600 inwoners. Zoegasia ligt in het noorden van Kos en is relatief rustig. Het dorp heeft wel een aantal leuke restaurants en cafes. Ook kan je hier strandlakens huren voor de strandes in de buurt. Zoegasia is ook een perfecte uitvalsbasis voor excursies in de omgeving. Zo kan je bijvoorbeeld een dagtrip maken naar het eiland Nisyros of de stad Kardamena.