Luxe cadeaupakketten bij The Wish Label

Luxe cadeaupakketten bij The Wish Label

Een origineel en luxe cadeaupakket vinden voor een speciale gelegenheid kan soms nogal moeilijk zijn. Gelukkig maakt The Wish Label het een stuk makkelijker! In deze webshop vind je namelijk luxe producten van merken van over de hele wereld én gepersonaliseerde producten die met de hand worden gemaakt.

Luxe cadeaupakket samenstellen

Ga je een kijkje nemen in de webshop, dan zie je al snel dat The Wish Label en breed assortiment aan luxe cadeaus voor haar en hem aanbiedt. De luxe cadeaus worden verzameld van merken over de hele wereld en die zul je dan ook niet zomaar in een andere cadeauwinkel vinden. Je hebt de keuze uit honderden producten in de categorie stationery, verzorging, woonaccessoires, heerlijke geurkaarsen, sieraden en nog veel meer. Wat dacht je bijvoorbeeld van chocoladerepen met prosecco of gin & tonic smaak? Of winegums met champagne smaak? Maar je vindt er ook geurkaarsen van het Nederlandse merk Me&Mats of mooie, stevige notitieboeken om notities in op te schrijven.

Heb je dan eindelijk jouw luxe cadeau voor haar of een man gevonden? Dan laat je jouw cadeaus mooi inpakken als cadeaupakket. En dat is heel makkelijk en helemaal niet duur! Dat werkt als volgt:

  1. Je kiest eerst een cadeaudoos met een leuke print erop of een luxe magneetdoos met lint en strik. The Wish Label zorgt ervoor dat de cadeautjes inclusief opvulmateriaal mooi verpakt worden in de geselecteerde doos.
  2. Jouw cadeaupakket is niet compleet zonder een persoonlijk kaartje met lieve boodschap voor de ontvanger. Er zijn verschillende soorten kaartjes waar je uit kunt kiezen, bijvoorbeeld met Gefeliciteerd of Speciaal voor Jou erop. De persoonlijke benadering maakt het cadeaupakket extra speciaal voor de ontvager.
  3. Wil je het cadeaupakket zelf overhandigen aan een jarige of jubilaris? Dan laat je het pakket thuisbezorgen. Maar het is ook mogelijk om het direct naar een ander adres te laten versturen. Dat is wel zo makkelijk, zeker in deze tijd!


Maak het cadeau persoonlijk

Niemand wil met een afgezaagd moederdagcadeau, verjaardagscadeau of valentijnscadeau aankomen, maar wel met een persoonlijk cadeau. Vind je het cadeaupakket niet leuk genoeg, dan kies je simpelweg voor een van de gepersonaliseerde cadeaus met naam. Denk bijvoorbeeld aan een ketting met naam, armband met letter, een geboorteposter met details van het geboortekaartje, ander kraamcadeau met naam of een Date Ideeën Box met 52 date ideeën voor een heel jaar voor een koppel. Je kunt de cadeaus vaak helemaal zelf samenstellen, zo kies je zelf een naam, initiaal en de kleuren van het product. Zo weet je zeker dat de ontvanger een super uniek cadeau ontvangt dat ze van niemand anders zal krijgen.