Waar moet ik heen voor een luxe vakantie?

Waar moet ik heen voor een luxe vakantie?

Je wilt echt een keer een luxe vakantie mee gaan maken maar je weet nog niet zo goed waar je naartoe wilt. Je kunt dan natuurlijk meer informatie in gaan winnen via internet maar je kunt ook langs een reisbureau om daar wat boeken op te halen omtrent een luxe vakantie.

Ga eens uit je bol

Je kunt jezelf natuurlijk beperkingen opleggen omtrent een luxe vakantie maar je kunt er ook voor kiezen om helemaal uit je bol te gaan en gewoon eens alles te doen wat je al zolang had willen doen. Dan is het de moeite waard om af te reizen naar Abu Dhabi. Zeker wanneer je wilt gaan voor luxe is dat een heel goed plan om dat te doen want daar weten ze wel wat luxe is. Je valt daar van de ene verbazing in de andere verbazing. Waanzinnig om de hoge gebouwen daar te mogen bezichtigen en het supergrote winkelcentrum wat ze daar hebben gebouwd. Aan bezienswaardigheden in Abu Dhabi te bezichtigen kom je echt ogen tekort.

Het weer in Abu Dhabi

In Abu Dhabi is het klimaat heerlijk. Zeker wanneer je in de periode die loopt van april tot september gaat dan kan je rekenen op heet weer. In de woestijn van Abu Dhabi ligt de temperatuur nog hoger en je kunt daar dan ook zandstormen verwachten. In de winterperiode kan je er wat neerslag verwachten maar dat is niet echt benoemenswaardig. Het maakt dus niet echt uit wanneer je er naartoe gaat. Eigenlijk kan je hier gewoon het hele jaar door terecht.

Wat moet je zien in Abu Dhabi

Ben je in Abu Dhabi dan moet je zeker een bezoekje brengen aan de Sheik Zayed Moskee. Die is de grootste moskee van de Verenigde Arabische Emiraten. Je kunt ook even een kijkje gaan nemen bij het Louvre Abu Dhabi. Hier hangt een interessante en mooie collectie aan kunstwerken die zeker de moeite waard zijn om te bekijken. Ben je een liefhebben van snelheid en sportauto’s dan kun je naar het Ferrari World gaan. Daar kun je jouw ogen de kost geven aan het bekijken van deze mooie bolides. Wil je alleen maar shoppen tot je erbij neervalt? Ga dan naar de Marina Mall daar kan je shoppen naar hartenlust.