Goedkoop parkeren op de luchthaven; 3 tips

Goedkoop parkeren op de luchthaven; 3 tips

Heb je ook moeite met het parkeren op de luchthaven? Het is vooral duur om te parkeren, maar er zijn verschillende mogelijkheden die ervoor zorgen dat je toch goedkoop kunt parkeren. Vele nemen een taxi dan hoeven ze geen zorgen te maken met het parkeren. Maar het is altijd leuk om met je eigen auto te gaan. Je kunt met je eigen auto gaan parkeren en ook nog goedkoop en veilig met drie handige tips.

Reserveren

Als je weet dat je op een bepaalde dag naar het luchthaven gaat kun je het beste een parkeerplaats reserveren. Vooral in de vakantie is de vraag naar parkeer vrij hoog waardoor er een schaarste is of er wordt veel gevraagd voor het parkeren. Je kunt je parkeerplaats eerder reserveren waardoor je korting krijgt. Online boekingen hebben voor het grootste deel korting. Vakantie Oostenrijk boeken online is goedkoper.

Parkeer locatie

Als je dicht bij het luchthaven gaat parkeren betaal je veel duurder dan wanneer het ver is. Parkeerplaatsen buiten de luchthaven zijn goedkoper. Als je goedkoop wilt parkeren kun je kiezen voor het parkeren buiten het luchthaven. Laat je informeren als het pendeldiensten zijn naar de luchthaven. Dan hoef je niet druk te maken met het loopafstand. De priv├ęparkeerplaatsen hebben ook een voordeel dat je acties hebt op lang parkeren. Deze parkeerplaatsen zijn goed beveiligd met 24/7 camerabewaking, beveiligingspersoneel en veilige omheiningen.

Parkeren nabij een hotel

Als je naar het luchthaven moet kun je een dag ervoor verblijven in een hotel. Sommige hotels bieden de mogelijkheid tot gratis of met korting parkeren op de luchthaven. Je kunt je lekker ontspannen en goed rusten voordat je de volgende dag weer weg moet. Een hotelkamer boeken kost geld, maar het is voordeliger wanneer je gratis accommodatie krijgt. Het is veel beter dan wanneer je betaald zou parkeren op het luchthaven, want dit zou veel duurder zijn. Maar nu is het dan een stuk goedkoper, omdat het vanuit een hotel gebeurt die je ook nog met gratis pendelbussen naar het vertrekterminal van de luchthaven zal brengen. All inclusive Curacao goedkoop online.

Parkeren op de luchthaven is altijd iets geweest waarvoor vele liever de taxi pakken. Maar het is niet prettig terwijl je je eigen vervoer hebt kun je niet ermee gaan. Je geeft zoveel uit voor een taxi. Gelukkig zijn er mogelijkheden die het parkeren gemakkelijk maken zodat je zonder enig stres of extra uitgaven kunt gaan reizen.