Op vakantie inclusief huurauto en hotel

Op vakantie inclusief huurauto en hotel

Wil jij iets van een land of een gedeelte van een land zien en van de ene plaats naar de andere rijden in een goede huurauto? Dat kan als je een fly drive vakantie boekt. Je komt aan op de luchthaven waar er een huurauto op je staat te wachten. Deze auto heb jij de hele vakantie tot je beschikking en dat is nog niet alles want ook de accomodaties zijn al voor je geregeld. Veel relaxter kan je vakantie niet worden je hoeft alleen nog even je bestemming te bepalen. Kies je voor een reis naar Australië, Amerika, zuid-Amerika of blijf je in Europa? Waar je ook heen gaat op Flydrive.tips hebben wij voor iedere bestemming interessante informatie en goede aanbiedingen.

Fly drive vakantie Andalusië

Als je in Europa wilt blijven en wilt genieten van de cultuur, natuur en het relaxte leven dan is een fly drive naar Andalusië een ideale optie. In Andalusië is er voor iedereen wat interessants te zien en te doen. Door de vele steden welke er in dit gedeelte van zuid-Spanje liggen zou je al enkele stedentrips kunnen maken. Steden als Málaga, Sevilla, Córdoba, Ronda en Granada zijn enkele van de hoogtepunten die je kunt bezoeken tijdens jouw fly & drive reis. Deze steden hebben zoveel bezienswaardigheden dat je ze in een vakantie van 3 weken zeker niet allemaal kunt bezoeken. En buiten de steden heeft Andalusië wat twee zo groot is dan Nederland ook prachtige kleine dorpjes.

Fly drive noord-Europa

Je kunt er ook voor kiezen om een fly drive naar het noorden van Europa te maken en landen als Noorwegen, Zweden of Engeland te gaan bezoeken. Ook hier geldt weer dat de huurauto al op je staat te wachten op de luchthaven en je accomodaties ook al voor je geregeld zijn. Je kunt er ook voor kiezen om zelf de accomodaties te regelen zodat je niet gebonden bent aan tijd. Wat je keuze ook is je zult merken dat je met een fly drive vakantie veel meer te zien en te weten komt van jouw bestemming. Het maken van fly drive reizen is de laatste jaren ook erg populair geworden.