Waar naar toe in Andalusië?

Waar naar toe in Andalusië?

Op vakantie naar Andalusië staat voor een vakantie waar je het echte Spanje gaat leren kennen. Het Spanje waar de mensen op straat leven en waar je al in de vroege ochtend buiten in het zonnetje kunt ontbijten en tot in de kleine uurtjes kunt genieten. Maar waar moet je heen als je een vakantie boekt naar dit gedeelte van Spanje? Wil je iets van het land ontdekken of ga je liever voor een luie strandvakantie? Alles is namelijk mogelijk in Andalusië. Met veel grote steden en vier Costa's is er voor iedereen wat te beleven.

Stranden in Andalusië

Als je een strandliefhebber bent dan zit je goed als je op rondreis door Andalusië gaat. Want buiten het bezichtigen van de vele bezienswaardigheden behoort een bezoek aan een van de vele stranden ook tot de mogelijkheid. Als je aan Spanje denkt dan denk je aan zon, zee en strand. Nu heeft Spanje zoveel meer te bieden dan dat maar als je naar het strand wilt dan zit je ook in Andalusië goed.

Costa's

De bekendste Costa is de Costa del Sol met plaatsen als Torremolinos, Málaga, Fuengirola en Benalmádena is dit ook de meest populaire Costa onder de vakantiegangers. Veel mensen boeken een vakantie naar Fuengirola of Torremolinos om daar van het lekkere strandleven te genieten. Maar bezoek tijdens je rondreis ook eens een ander gedeelte en een andere Costa zoals bijvoorbeeld de Costa de la Luz. De stranden aan deze Costa zijn prachtig en een heel stuk rustiger dan die aan de Costa del Sol. Nog zo een voorbeeld is de Costa Tropical en de Costa de Almería. De stranden zijn veel minder toeristisch maar zeker niet minder fijn om te verblijven.

Fly drive

Nu kan je er voor kiezen om op een vaste plek te verblijven tijdens jouw vakantie maar je kunt ook meer van Andalusië gaan bekijken en een rondreis boeken. Je hebt de keuze uit een individuele rondreis waar je alles zelf regelt maar ook een georganiseerde fly drive naar Andalusië is een optie. Bij een fly drive vakantie vlieg je aan op Málaga of Sevilla waar er een goede huurauto voor je klaar staat waarmee jij jouw rondreis kunt maken. Ook over de accomodaties hoef je je geen zorgen te maken. Alle hotels of appartementen zijn al voor je geregeld. Het enige wat jij moet doen is van de ene mooie plaats naar de andere rijden en vooral te genieten van alles wat Andalusië te bieden heeft.