Waarom kiezen voor de Chino broek?

Waarom kiezen voor de Chino broek?

Bestel jij veel kleding online? En wil jij graag eens wat anders dragen dan anders? Voor jou liever niet de standaard jeans, maar ga je toch echt voor een ander soort broek? Dan is de chino broek echt een kledingstuk voor jou om uit te proberen. Deze broek is ooit ontworpen voor het Britse leger en is tegenwoordig sterk in opkomst. De broek zit heerlijk, je beweegt er gemakkelijk in en je kunt dit kledingstuk bij vrijwel alles dragen. Hieronder kun je lezen waarom de chino zo ongekend populair is en wat de voordelen eigenlijk zijn van deze bijzondere broek!

Historie chino broek

De klassieke chino broek kenmerkt zich door zijn lichte stof en aardse kleuren zoals bruin en groen. Juist deze kenmerken zijn te linken aan het leger, niet zo gek dat het Britse leger deze broek ooit introduceerde. In Amerika werd deze heerlijke broek ook ontdekt, vervolgens gingen Amerikaanse studenten deze massaal dragen. Het werd feitelijk een alternatief voor reguliere jeans, met deze broek kun je jezelf echt onderscheiden!

Comfort en klasse

De chino combineert comfort met een unieke stijl. De lichte stoffen zorgen ervoor dat de broek heerlijk zit en je deze jaarrond kunt dragen. De materialen die erin zijn verwerkt ademen prima, waardoor je dit kledingstuk ook op hete dagen lekker aan kunt doen. Het fijne van een chino is dat ze stuk voor stuk een prachtige uitstraling hebben, hiermee laat je zien dat je klasse hebt en iets anders durft te dragen dan reguliere jeans.

Multifunctioneel kledingstuk

De chino is een broek die je bij veel verschillende gelegenheden kunt dragen. Bijvoorbeeld naar je werk, maar ook naar een feestje of als je uit eten gaat. De broek laat zich makkelijk combineren met bijvoorbeeld een blouse, T-shirt en een vlot jasje. Zowel als je gaat shoppen, op kantoor werkt of op date gaat, kun je deze broek prima dragen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een slim fit chino, een strak vallende stretch broek die toch genoeg ruimte biedt. Ook kun je gaan voor een skinny chino die juist strak om je benen zit. Toch zul je bij deze broek niet voelen dat hij strak om je benen zit, omdat de broeken gemaakt zijn materialen die stretchen. Voor welke chino ga jij?