Leuke cadeaus voor je vriend kopen?

Leuke cadeaus voor je vriend kopen?

Veel mensen vinden het erg lastig om een kado uit te kiezen voor een man. Je wil natuurlijk zeker weten dat de persoon het echt leuk gaat vinden. Om je te helpen bij het maken van een keuze zullen we in dit artikel een aantal leuke voorbeelden geven. 

Sportief kado

Lichaamsbeweging is voor veel mannen erg belangrijk. Als je te maken hebt met een sportief iemand kan het leuk zijn om een kado te geven dat te maken heeft met zijn sport. Dit kan fitnessapparatuur zijn, maar ook accessoires voor een teamsport of bijvoorbeeld tennis. Belangrijk is dan om even goed te checken wat je vriend wel en niet al tot zijn beschikking heeft. Zo voorkom je dat je iets koopt dat eigenlijk overbodig is.

Geurtje of douchespullen

Met een lekker luchtje of producten voor het douchen zit je eigenlijk altijd goed. Het is een erg veilig kado dat iedereen kan gebruiken. Kies een goed product uit waarvan je denkt dat hij het lekker zal vinden en je hebt al iets leuks. Hiernaast kun je nog iets (kleins) geven, om het net even wat persoonlijker te maken. Een luchtje of douchespullen zijn altijd een goede basis voor een kado voor hem.

Educatieve kado’s

Is je vriend erg geïnteresseerd in een bepaald onderwerp? Dan is het een leuk idee om iets in deze richting te geven. Zo kun je boeken of tijdschriften kopen die hem kunnen helpen bij zijn hobby of beroep. Je kunt zelfs een stap verder gaan en een cursus of workshop organiseren of boeken. Veel mannen vinden het erg leuk om nieuwe dingen te ondernemen en leren. Met een educatief kado zit je dus vaak goed. Kies dan natuurlijk wel iets waar je vriend echt een passie voor heeft.

Dagje weg

Vaak leuker dan een materieel kado, is om een dagje weg te gaan. Je kunt een leuke activiteit ondernemen, een dagje naar een leuke stad of een weekend weg. Deze uitjes kun je meteen combineren met een heerlijke hotelovernachting of een romantisch diner. Mooie herinneringen zijn onbetaalbaar en daarom is een leuk dagje nog altijd een van de beste kado’s om te krijgen.