De 10 beste travel size producten die je echt eens wilt proberen

De 10 beste travel size producten die je echt eens wilt proberen

Ben je het type dat graag licht reist? Zo ja, dan zul je dol zijn op reisproducten in travel size! Deze kleine versies van je favoriete cosmetica zijn perfect om mee te nemen voor onderweg, en ze zijn een prima manier om nieuwe producten uit te proberen zonder je vast te leggen op een full-size versie. En omdat ze zo compact zijn, passen ze zonder problemen in je handbagage. 

Producten in reisformaat

Bijna iedereen houdt van reizen. Het is een geweldige manier om nieuwe culturen te ervaren, mooie bezienswaardigheden te zien, en nieuwe plaatsen te verkennen. Maar als je onderweg bent, is het belangrijk om licht in te pakken. Daarom zijn producten in reisformaat zo handig. Ze nemen minder ruimte in je tas in en zijn perfect voor snelle uitstapjes. 

Als je aan het inpakken bent voor een reis, is het laatste waar je je zorgen over wilt maken hoeveel gewicht je bagage draagt. Daarom is het belangrijk om licht in te pakken- en dat betekent dat je alleen het hoogstnoodzakelijke meeneemt. Maar wat als je al je essentiële dingen in miniatuurvorm mee kon nemen? Dankzij producten in reisformaat kan dat! Deze piepkleine versies van je favoriete beauty en huidverzorgingsproducten zijn perfect om mee te nemen in je hand- of inchecktas. Je kunt online verschillende producten voor reizen vergelijken, voordat je begint met inpakken. Op die manier weet je zeker dat je alleen de belangrijke spullen meeneemt.

Beste travel size producten

Als je aan het inpakken bent voor een reis, is het laatste waar je je zorgen over wilt maken hoeveel ruimte je producten innemen. Daarom zijn reisformaat versies van je favoriete producten een must-have. Hier zijn tien van de beste producten om in reisformaat te proberen:

1. Shampoo en conditioner: Een mini-shampoo en conditioner setje is perfect om je haar onderweg op te frissen.

2. Zonnebrandcrème: Een klein flesje zonnebrandcrème is perfect om mee te nemen op daguitstapjes en strandvakanties.

3. Deodorant: Stick deodorant is ideaal voor op reis, en neemt niet veel plaats in je bagage in.

4. Tandpasta: Een kleine tube tandpasta is perfect om je tanden te poetsen op vakantie.

5. Zeep: Neem een miniatuur zeepstaafje mee op je volgende reis om ruimte te besparen in je bagage.

6. Gezichtsdoekjes: Een pakje gezichtsdoekjes is perfect om je huid te reinigen als je geen toegang hebt tot een wastafel.

7. Parfum: Een klein flesje parfum is perfect om op te sprenkelen voor je de nacht ingaat.

8. Lotion: Een klein flesje lotion is perfect om je huid gehydrateerd te houden tijdens lange vluchten of autoritten.

9. Chapstick: Houd je lippen gehydrateerd tijdens je reizen door een tube chapstick in te pakken.

10. Nagellak: Een piepklein flesje nagellak is perfect om je mani/pedi op te frissen terwijl je op vakantie bent

Hoewel producten in reisformaat een gedoe kunnen lijken om aan te schaffen en in te pakken, kunnen ze het waard zijn voor het gemak dat ze bieden. Niet alleen nemen ze minder ruimte in je bagage in, maar ze stellen je ook in staat verschillende producten uit te proberen zonder je te hoeven vastleggen op de aankoop van een full-size versie. Voor je volgende vakantie kun je dus gemakkelijk producten in reisformaat meenemen.